Verzenden en retouren

Verzenden

Als het product op voorraad is, is de levertijd 7 werkdagen. De sieraden van Hartmade zijn handgemaakt en dus ‘one of a kind’. Er is een minimale voorraad beschikbaar. Levertijd is in overleg. Indien je een sieraad voor een bepaalde datum nodig hebt, geef dit aan in je contactformulier of e-mail, e-mail kun je versturen naar info@hartmade.nl. Verzending is altijd op basis van track & trace. Indien verzending zonder track en trace ligt het risico bij de koper.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelde product bij Hartmade?  Je kunt dan altijd je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, mits ongebruikt en onbeschadigd. Verpak het product goed en doe altijd de (kopie) verzendbon erbij, die bij de bestelling geleverd is. Vermeld aub wel je naam, je ordernummer en je IBAN bankrekeningnummer. Zonder de verzendbon kan jouw retourzending niet in behandeling genomen worden. Zorg ervoor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd, de portokosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Het is aan te raden om je retourzending met track en trace te versturen. Zodra je retour onbeschadigd en in de originele verpakking is ontvangen, ontvang je het bedrag van je aankoop terug. 

Bestellingen die in opdracht gemaakt zijn komen niet in aanmerking voor retournering. Tevens kunnen oorbellen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Retouradres:

Hartmade

Hereweg 140

9722 AA Groningen

Hartmade behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

Het gaat om handgemaakte sieraden, het kan dus voorkomen dat jouw bestelling een klein beetje afwijkt van de foto’s op de website. (kleur/ materiaal/afmeting)