Zilveren oorbellen met Onyx steen

Zilveren oorbellen met Onyx druppelsteen. Het zilver is bewerkt zodat het een ruiger reliëf uiterlijk heeft. Ca. 4 cm lengte (zonder de haakjes). Geen enkele oorbel zal exact hetzelfde zijn.

€ 29,95

De bestelling kun je plaatsen via het contactformulier.

Onyx

Onyx is een goede steen voor spirituele groei. Helpt bij aantrekken en opnemen van die energieën uit de kosmos die nodig zijn voor heling en groei. Onyx helpt bij om rechtstreeks en zonder omwegen een droom te verwezenlijken of een bepaalde resultaat te behalen. Onyx zet negativiteit om in positiviteit. Een sieraad van zwarte onyx helpt om slecht karma sneller op te lossen.

Onyx geeft doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Dit is prettig om je werk goed te kunnen doen, of als je een doel wilt bereiken. Onyx geeft controle over je denken en handelen. Onyx maakt je zelfbewust en geeft je verantwoordelijkheidsgevoel. Onyx is een zeer prettige steen voor rouwverwerking. Onyx laat je in tevredenheid terugkijken op de goede tijden die je had met wie of wat je nu mist. Onyx geeft rust en helderheid in het hoofd.
 

De Onyx hoort bij het sterrenbeeld Steenbok.