Oorbellen van Chalcedoon en Smaragd edelstenen

Oorbellen gemaakt van Chalcedoon edelsteen in een druppelvorm en Smaragd groene edelstenen. Chalcedoon edelsteen in een druppelvorm is ca. 8-11mm. Smaragd groene edelsteen is ca. 4mm. Bij al het materiaal is gebruik gemaakt van echt zilver (925). Geen enkele oorbel en/of edelsteen zal exact hetzelfde zijn, alles is handgemaakt.

€ 35,-

De bestelling kun je plaatsen via het contactformulier.

Chalcedoon en Smaragd groen

Chalcedoon maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Neemt negatieve energie op en lost deze energie op en helpt tegen stress. Hij zorgt voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom ook een goede steen om te dragen tijdens examens.

De Chalecedoon hoort bij het sterrebeeld kreeft, tweelingen en boogschutter.

Smaragd laat je eerlijk naar jezelf kijken, waardoor je je vastgeroeste patronen ziet en deze kunt doorbreken. De steen maakt rustig in het hoofd, kalmeert. Smaragd helpt je jouw innerlijke wijsheid aan te boren, je intellect en analytisch vermogen groeien. De steen helpt je ook helder en precies te formuleren. Smaragd helpt negativiteit om te zetten in positieve zaken. De steen laat je in crisistijden nieuwe richtingen en doelen zien. Smaragd trekt liefde, harmonie en overvloed aan. Het dragen van smaragd op de huid werkt herstellend; de huid wordt gaver. Smaragd stimuleert onze beide bloedsomlopen en heeft daardoor een positief effect op ogen, oren, reuk en smaakzin, en op de doorbloeding van alle weefsels en organen. Smaragd normaliseert ook de bloeddruk.

De smaragd hoort bij de sterrenbeelden kreeft, maagd en waterman.