Oorbellen met Spinel edelsteen en Maansteen

Prachtige oorbellen gemaakt van zwarte Spinel edelsteen en met een maansteentje. Bij al het materiaal is gebruik gemaakt van echt zilver (925). De oorbel is ca. 4,5 lang (excl. het oorhaakje). Ik heb gebruik gemaakt van AAA kwaliteit edelstenen. Geen enkele oorbel zal exact hetzelfde zijn, alles is handgemaakt.

€ 35,-

De bestelling kun je plaatsen via het contactformulier.

Maansteen

Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen (ook bij mannen). Maansteen is verbonden met de maan, de maancycli, de zee met haar getijden eb en vloed. Een meditatie met maansteen tijdens volle maan vergroot de intuïtie en helderziendheidMaansteen maakt tevreden. Het helpt je emoties in balans te brengen. De steen helpt gevoelens van lusteloosheid, eenzaamheid en verlatenheid om te zetten naar het gevoel van in actie komen om er iets aan te doen.

De maansteen hoort bij de sterrenbeelden KreeftSteenbok en Vissen.

Spinel

Spinel wordt ook wel de ‘steen der onsterfelijkheid‘ genoemd omdat het vernieuwend en verjongend werkt. De steen activeert de basischakra en geeft geestelijke en lichamelijke kracht, doorzettingsvermogen en moed in moeilijke situaties zoals bijvoorbeeld een scheiding of ontslag. Het biedt nieuwe perspectieven en vermindert stress, angst en neerslachtigheid. De steen trekt succes en welvaart aan.