Oorbellen met Maansteen en Zonnesteen

Prachtige oorbellen gemaakt met een maansteen en Zonnesteen. Bij al het materiaal is gebruik gemaakt van echt zilver (925). De Maansteen is ca. 7 mm breed. Ik heb gebruik gemaakt van AAA kwaliteit edelstenen. Geen enkele oorbel zal exact hetzelfde zijn, alles is handgemaakt.

€ 35,-

De bestelling kun je plaatsen via het contactformulier.

Maansteen

Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen (ook bij mannen). Maansteen is verbonden met de maan, de maancycli, de zee met haar getijden eb en vloed. Een meditatie met maansteen tijdens volle maan vergroot de intuïtie en helderziendheidMaansteen maakt tevreden. Het helpt je emoties in balans te brengen. De steen helpt gevoelens van lusteloosheid, eenzaamheid en verlatenheid om te zetten naar het gevoel van in actie komen om er iets aan te doen.

De maansteen hoort bij de sterrenbeelden KreeftSteenbok en Vissen.

Zonnesteen 

De perzik- tot oranjekleurig glinsterende zonnesteen is genoemd naar het glinsteren van de zon. De zonnesteen is een veldspaat en familie van de maansteen en van de labradoriet. De steen maakt je vrolijk en heeft een uitgesproken werking op de bloedsomloop en de doorbloeding, en alle organen rond de zonnevlecht stimuleert, versterkt en heelt. Zonnesteen versterkt je gevoel voor eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het kan je jouw positieve kwaliteiten laten zien. Dat maakt optimistisch en blij.  Zonnesteen helpt in herfst, winter en voorjaar tegen somberheid en psychische klachten door gebrek aan zonlicht.

De zonnesteen hoort bij het sterrenbeeld Stier.