Wie is Sanne Hart?

Sanne Hart was als klein meisje al bezig met oorbellen, haarknipjes en kettingen maken van draad, foam en papier. De liefde voor ambacht en het plezier van creatief bezig zijn, heeft ervoor gezorgd dat ze de cursus edelsmeden is gaan volgen.

Sanne Hart maakt sindsdien sieraden. En wat begon als een leuke hobby is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Sanne heeft inmiddels een atelier aan huis en vele terugkerende klanten. Haar collectie is altijd in beweging. Elk stuk is uniek, want handgemaakt, dus je weet zeker dat je iets origineels koopt of geeft. Bij een aantal van de sieraden krijg je zelfs een boekje van het maakproces, compleet met foto’s. Zo zie je precies hoe het proces verlopen is. Sieraden met een verhaal.

Sieraden met een eigen stijl

Sanne heeft een uitgesproken stijl: eenvoud en een tikkeltje ruw. Ze haalt haar inspiratie veelal uit de natuur. De zee, de lucht, de maan, blijvende én altijd veranderde inspiratiebronnen voor haar. Dit zie je terug in de vormen en het gebruik van de materialen. Al haar sieraden en zijn met liefde gemaakt. De collectie bestaat uit oorbellen, ringen, kettinghangers en armbanden van zilver (en een enkele keer van goud). Het zijn opvallende, maar tijdloze stukken, geschikt voor elke gelegenheid en stuk voor stuk uniek. Bekijk hier de collectie van Hartmade.

“Hartmade is liefde voor ambacht | uniek | eenvoud”

 

Een sieraad laten maken

Een uniek cadeau voor een geliefde, een collega, je ouders, je kinderen of jezelf: een speciaal, op maat gemaakt sieraad. Spreekt de Hartmade-collectie je aan en wil je graag een eigen sieraad laten maken? Neem contact op met Sanne als je vragen hebt over de verschillende mogelijkheden. Als je een sieraad laat maken, gaan we samen je wensen en de mogelijkheden bespreken.

Sieraden zijn persoonlijk

En bijna altijd zit er een verhaal achter. Dat maakt het dragen bijzonder. Sieraden dragen herinneringen met zich mee, elke keer als je er naar kijkt, voel je dat. “Daarom vind ik sieraden maken zo mooi; het is veel meer dan het smeden van zilver, het kiezen van een vorm, het gieten of het polijsten. Een sieraad maken is een verhaal vertellen. Elk verhaal is uniek, elk sieraad dus ook. Als ik achteraf hoor dat de ontvanger het sieraad speciaal gaat dragen op de trouwdag van haar dochter maakt mijn hart een sprongetje. Of de opdracht van een echtpaar om 3 kettinghangers te maken voor 3 volwassen dochters als geschenk op hun eigen huwelijksceremonie. De wensen van mensen omzetten naar een sieraad is mooi om te mogen doen.

Liefs, Sanne